fredag den 5. juli 2013

Sidste dag på madskolen - Hanebjerg Skole afd. Brødeskov Skole.

I dag var det så sidste dag sammen med glade og friske børn. Holdet blev opdelt i de  tidligere jordbær-turs hold, for derefter på skift, at drage til skovs. Her forberedte børnene sammen med Inge Britt og Dagmar, en overraskelse til Klaus, som havde stået for store dele af planlægning. Børnene skrev alle en deres navne samt deres livret på en kokkejakke, som ved forkosten blev overrakt.


Frokost:

Frokosten bestod af "farvelsuppe", som skulle bestå af mindst 5 forskellige grønsager. Børnene fik mulighed for at arbejde parvis eller hele gruppen sammen. Det blev til mange forskellige smagfulde supper. Alle smagte skønt, og flere af børnene skulle da også lige skrive deres opfindsomme opskrifter ned, så den "hemmelige ingrediens", ikke gik tabt!

- Er der brug for mere timian?

Tre mesterkokke i aktion!


Den er i vinkel!!!

Tak for denne gang:


Det var med blødende hjerte at vi idag sagde farvel og forhåbentlig, på gensyn juni 2014!
Ugen igennem har vores målsætning været, at give jeres børn en oplevelse for livet, hvor fokus har været på sund kost og motion, nye venskaber og ikke mindst nedbrydning af grænser som fx. en fisketur på Øresund. Vi glæder os til at se jer igen til næste år. Skulle der være forældre eller andre interesserede, som gerne vil være instruktør - da er man velkommen til at kontakte Klaus Mariager Wagner via mail :

1 kommentar: