fredag den 19. april 2013

Fundraising af brændefyret stenovn!

Madskoler.dk afd. Brødeskov Skole har etableret et fundraisingsprojekt, i forsøget på at rejse penge til indkøb af en brændefyret stenovn. Ovnen skal erstatte vores selvbyggede jordovn, og samtidig være med til at løfte børnenes madoplevelser. Med en brændefyret stenovn, får vi mulighed for at kombinere friluftsliv og madlavning, i en grad at børn i alle aldre formår oplever en kobling mellem friluftsliv og madlavning.

Stenovnen er produceret i Portugal, og er perfekt til at tilberede alle typer af brød, stege, fisk og grøntsager. Ovnen er håndlavet og opmuret i ildfaste sten på en solid base af armeret beton. Den er pudset med et lag ildfast mørtel. Madlavning i stenovn er et meget autentisk og hyggeligt samlingspunkt for hele både børn og voksne. 


Fundraising via booomerang.dk
Via www.booomerang.dk har vi oprettet et fundraisingsprojekt, som vi håber kan indsamle nok penge til, at vores afdeling kan få sin egen stenovn. Alle som bidrager til vores fundraising med minimum 500,- kr., tilbyder vi blandt andet en flot Madskole T-shirt.
For mere information se www.booomerang.dk


Præmier:

Bidrag fra: 10 - 100,-  dkr. = Synligt navn / firma på hjemmeside. 

* 500,- kr. eller større beløb inviteres med til indvielsen af pizza-stenovn på Hanebjerg Skole afd. Brødeskov Skole + Madskole T-shirt.
* 500,- kr. deltager i en lodtrækning om eet Meyers Bagekursus a´ 1100,- kr.


                                                                    Støt nu!


Klik på billedet for at lukke vinduet

Ingen kommentarer:

Send en kommentar